Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duitsland eist miljoenen van eigenaar ms Sento

Regensburg

De Bundesrepublik Deutschland en anderen claimen ongeveer vier miljoen euro schadevergoeding van de eigenaar van het ms Sento. De Sento voer 13 maart 2008 met de autokraan tegen een gasleiding onder de Protzenweiherbrücke over de Donau in Regensburg. Gevolg was een vuurzee, waarbij de brug werd vernield.

1 / 1
Duitsland eist miljoenen van eigenaar ms Sento

Duitsland eist miljoenen van eigenaar ms Sento

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • dave de groot

    Even appeldoorn bellen

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook