Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Leen ten Haaf stapt uit HB Schuttevaer

ROTTERDAM

Leen ten Haaf (ms Variant) heeft besloten zich terug te trekken uit het hoofdbestuur van Koninklijke Schuttevaer nadat tussen hem en het hoofdbestuur ‘een onoverbrugbaar verschil van mening’ was ontstaan.

‘Leen heeft naar zijn oordeel onvoldoende vertrouwen van zijn collega bestuursleden verkregen om zijn functie te kunnen voortzetten’, blijkt uit een mededeling van het hoofdbestuur op de website van Koninklijke Schuttevaer.

‘De overige bestuursleden betreuren het terugtreden van Leen, met name ook omdat hij binnen het Hoofdbestuur een belangrijke inbreng leverde op nautisch-technische dossiers en de oprichting van BLN.’

Noch het hoofdbestuur, noch Ten Haaf willen naar buiten aanvullende mededelingen doen over het ontstane geschil. Behalve hoofdbestuurslid is Ten Haaf ook voorzitter van de Schuttevaer-afdeling De Amer. Hij maakte voor Schuttevaer deel uit van de Werkgroep Varende Ondernemers (‘De Korte’) die de vorming van de branchebrede binnenvaartorganisatie Binnenvaart Logistiek Nederland voorbereidde. (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook