Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Staken mag van Duitse rechters, ver.di houdt adempauze

WESEL / HERNE

De Duitse vakbond ver.di houdt deze week een adempauze in de sluisstakingen, hoewel rechters in Wesel en Herne de eisen van rederij Rhenus Partnership en havenbedrijf HTAG voor een stakingsverbod afwezen. Marja de Vet en Dirk van der Meulen maken de tussenstand op.

‘Ze gaan deze week proberen in onderhandeling te komen met het ministerie’, meldt Martin van Dijk, voorzitter van de Internationale Afdeling van Koninklijke Schuttevaer. ‘Het is de vraag of dat lukt en of er daadwerkelijk de hele week geen stakingen komen, maar het is wel onze indruk dat het even rustig is aan het stakingsfront.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook