Muller: Met grotere sleper de offshore in

Muller in Dordrecht heeft donderdagavond een nieuwe sleper in gebruik genomen. Met de En Avant 20 groeit de maximale trekkracht van Muller’s vloot met 15 ton tot 70 ton. Het bedrijf wil de zeesleper inzetten op de offshoremarkt.

muller 3

‘Ook andere slepers uit onze vloot worden in de offshore ingezet, maar met de En Avant 20 stappen we een nieuw marktsegment binnen’, zegt Muller-directeur Bram Muller. ‘Dit schip kan in de onderlaag van het zware offshorewerk opereren.’
Het nieuwe schip is donderdagavond feestelijk in gebruik genomen. Na bezichtiging door een groot aantal genodigden voer de En Avant 20 samen met een partyboot vol gasten uit voor een demonstratie van zijn kracht en kunnen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Muller: Met grotere sleper de offshore in | Schuttevaer.nl

Muller: Met grotere sleper de offshore in

Muller in Dordrecht heeft donderdagavond een nieuwe sleper in gebruik genomen. Met de En Avant 20 groeit de maximale trekkracht van Muller’s vloot met 15 ton tot 70 ton. Het bedrijf wil de zeesleper inzetten op de offshoremarkt.

muller 3

‘Ook andere slepers uit onze vloot worden in de offshore ingezet, maar met de En Avant 20 stappen we een nieuw marktsegment binnen’, zegt Muller-directeur Bram Muller. ‘Dit schip kan in de onderlaag van het zware offshorewerk opereren.’
Het nieuwe schip is donderdagavond feestelijk in gebruik genomen. Na bezichtiging door een groot aantal genodigden voer de En Avant 20 samen met een partyboot vol gasten uit voor een demonstratie van zijn kracht en kunnen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer