Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Begrafenis Karel Verberght

Antwerpen

Zaterdag 18 mei heeft in de Sint-Cordulakerk in Schoten de uitvaart plaats van Karel Verberght, schipper-eigenaar van het mts Arbon en voorzitter van de afdeling Tankvaart in de Vereniging van Belgische Reders der Rijn-en Binnenvaart.

Karel Verberght (71) viel 3 januari van zijn schip, afgemeerd in de Schelde ter hoogte van Hemiksem en zijn stoffelijk overschot werd pas op 25 april in Hoboken teruggevonden.

Verberght was bijzonder actief in de binnenvaartorganisaties. Naast zijn werk voor de VBR was hij mede-oprichter en bestuurslid van de ESO en mede-oprichter van de Federatie Belgische Binnenvaart. Hij bezocht ook veel vergaderingen van Nederlandse binnenvaartorganisaties, waar hij verslag deed van de situatie in België.

Vóór de uitvaartplechtigheid is er vanaf 9.30 uur achterin de kerk gelegenheid tot groeten. (JG)

Reacties (1)
  • theoenmargien schouten

    heel veel strekte zaterdag en de komende tijd

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook