Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Politie Utrecht zoekt eigenaren gestolen spullen

UTRECHT

Na de aanhouding van een serie-inbreker, die vooral zijn slag sloeg op binnenvaartschepen aan de Rooseveltlaan in de wijk Kanaleneiland, is de politie Utrecht op zoek naar eigenaren van gestolen spullen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (7)
 • Ed Landsmeer

  @rene willaert
  Ik had eigenlijk hier niet meer op willen reageren om dat het taal gebruik mij veel te ver gaat.
  Veronderstellen dat ik nooit zo iets meegemaakt zou hebben kan ik afdoen als onnozel.
  Ik wil hier ook niet beweren dat wat je meegemaakt hebt niet traumatiserend is.
  In het voorgaand schrijven heb ik aangegeven dat ook ik door die gedachte overvallen zou zijn als je zo iets overkomt en ik heb ook daadwerkelijk zo iemand op zijn zachts gezegd aangepakt.
  Maar dat wil nog steeds niet zeggen dat als de eerste emoties voorbij zijn je maar van alles in het openbaar mag uitkramen, dat is alleen maar stemming makerij.
  Toevallig weet ik wat er op het kanaleneiland allemaal gedaan word om de jeugd in het gareel te houden en dat lukt aardig maar zij moeten ook lijden onder het gedrag van een enkeling.
  Bovendien zijn er genoeg schippers die het ook niet zo nauw nemen met het mijn en dijn.
  Maar waar het mij omging was aan te geven dat je op een site wat gelezen woord door velen uit de maatschappij je als schipper niet zomaar van alles kan uitkramen dat bedoelde ik met gezond verstand.
  We willen als schipper toch serieus worden genomen worden.
  Verder rest mij te zeggen dat het me erg spijt voor je kinderen zij zullen hier nog lang last van houden, veel wijsheid in het verwerken hier van.

 • rene willaert

  ed landsmeer.
  als je toevallig in utrecht ligt met kersmis en je komt terug aan boord de boel gesloopt voor 10000€ schade en alles van de kinderen gestolen wat hun dierbaar is dan is wat de heer Henk Knol wenst nog mild.
  had ik hem te pakken gehad dan was er nog wat anders gebeurd.

 • Boy Sulzer

  Goed zo Henk. De linkse rechtspraak , die van zielige crimineel is debet eraan dat dit soort parasieten hun onheil kunnen aanrichten. De draaideur van de gevangenis blijft met dit soort gasten rondtollen.
  10 jaar Arbeidslager zou deze gasten goed doen. Start de kolenmijn Beatrix maar op. Of outsource in een heel ver land. ver van Nederland.
  Want ook bij mij was deze rat aan boord.

 • Henk Knol

  Ed ik begrijp ook wat jij bedoelt !!! Maar als je de afwerking van zoiets hoort voor de ZOVEELSTE keer (pppffff). Dan dan zakt mijn verstand weer en een afkeer/woede/onmacht mode. En de als mijn gezonde verstand niet komt ben ik net zo erg. ppppfff hoelang ben jij het dan al kwijt want wat je nu uitkraamt slaat kant noch wal !!! Weet niet of je het al een keer mee hebt gemaakt ??? Maar je bent er in je verstand niet en 1 dag er vanaf !! En die gast wel !!!! Dus praat niet over gezond verstand !!!

 • Ed Landsmeer

  @Henk Knol
  Jammer; dat je zo iets soms ingedachte hebt is voorstelbaar, ik ook soms maar als het gezonde verstand niet boven komt drijven ben je net zo erg.

 • Pieter Wierenga

  Er zijn prachtige alarminstallaties te koop, die een ongelooflijke herrie maken als er ongenode gasten aan boord komen.

 • Henk Knol

  Even 1 avond uitlaten bij het A.D rijnkanaal aan een ketting en hem laten roepen dat hij de dief is !!!. Dan mag je dat wat van hem overblijf opbergen.Vuile rat dat het is .

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook