Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Weer tanker voor Nigeria gebroken op oceaan

LA CORUNA

Opnieuw is een binnenvaarttanker onderweg naar Nigeria gebroken. De Frisius, die samen met de Sapphire door de sleepboot Sun Essex werd gesleept vanaf Rotterdam, brak tijdens slecht weer op 17 december door midden in de Golf van Biskaje.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • kier rijks

    misschien toch die oude schepen daar ook maar niet heen sturen of toch een leer uit treken kwa vervoer met die dingen over zee

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook