Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

VT worstelt zich een plek in Panama

ROTYTERDAM

De Verenigde Tankrederijen (VT) uit Rotterdam bracht eind 2009 de bunkerschepen Vaals (110 x 11,45 meter, 3200 ton) en Venray (110 x 13,50 meter, 4200 ton) naar Panama. De schepen gingen erheen op verzoek van BP en Maersk om de bunkerservice aan beide zijden van het Panamakanaal te verbeteren. Directeur Niels Groenewold deed vorige week een boekje open over de ervaringen in het Latijns-Amerikaanse land.

1 / 1
VT worstelt zich een plek in Panama

VT worstelt zich een plek in Panama

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • Mooi werk

  Hopelijk kan Johan meekijken. Mijn complimenten.

 • Gerrit van den Adel

  Zoiets is toch een felicitatie waard vind ik.
  En als de VT ooit in Thailand iets wil beginnen dan hou ik me aanbevolen en zetten we er tanks in .
  Succes

 • alex

  alle begin is moeilijk,maar verlopig heeft hij de lef gehad om dit te doen.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook