ELV-veiligheidsjas

Het samenwerkingsverband Europese Logistieke Vervoerderscoöperatie (ELV) is op zoek naar schippers die met korting een veiligheidsjas met een automatisch opblaasbaar reddingvest willen kopen. Zelf krijgt de ELV te weinig leden bij elkaar om korting te krijgen.

De jas betreft het standaardmodel RWS van fabrikant Mullion. De jas is niet brandvertragend, dus minder geschikt voor bemanningen van tankschepen. Indien de ELV minimaal 100 jassen kan bestellen bij de fabrikant, is de prijs 325 euro. Normaal kost zo’n jas rond de 600 euro. Omdat de ELV onder haar leden niet voldoende geïnteresseerden bij elkaar kon krijgen,  kunnen leden van binnenvaartorganisaties ook een jas kopen.
Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar Janarie Kranenburg van de Westropa: westropa@elv-transport.com. Namens de ELV heeft hij contact met de fabrikant en coördineert de aanvragen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer