Column Binnenvaart: Inspiratie

Door C.J. de Vries

Column Binnenvaart

Het vreemde is dat we midden in een crisis zitten, maar dat het eigenlijk helemaal niet zo slecht gaat. Alle schepen varen en 2011 is helemaal niet zo’n slecht jaar geweest, zowel voor de kleine als voor de grote schepen. De overslagcijfers in de haven bereiken weer de records van voorheen en meeste schepen hebben weer hun rente en aflossing kunnen voldoen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Column Binnenvaart: Inspiratie | Schuttevaer.nl

Column Binnenvaart: Inspiratie

Door C.J. de Vries

Column Binnenvaart

Het vreemde is dat we midden in een crisis zitten, maar dat het eigenlijk helemaal niet zo slecht gaat. Alle schepen varen en 2011 is helemaal niet zo’n slecht jaar geweest, zowel voor de kleine als voor de grote schepen. De overslagcijfers in de haven bereiken weer de records van voorheen en meeste schepen hebben weer hun rente en aflossing kunnen voldoen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer