Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vrijspraak voor schippers Scorpio

MIDDELBURG

De rechtbank in Middelburg heeft twee schippers van de duwboot Scorpio vrijgesproken van een dodelijk ongeval in de Cittershaven in Vlissingen-Oost. Bij het tragische ongeval op 7 september 2009 kwam de toen 24-jarige stuurman en vriend Joey Heidweiller uit Heerhugowaard om het leven.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • H de Vos

    Misschien ook handing om een stabiliteitsopleiding in te voeren in deze bedrijfstak .

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook