Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IVW sluit handhavingsconvenanten met tankvaartrederijen

ROTTERDAM

De Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW), Rijkswaterstaat, het Havenbedrijf Rotterdam en Haven Amsterdam hebben handhavingsconvenanten afgesloten met de tankvaartrederijen Verenigde Tankrederij, Wijgula en Interstream Barging. Het zijn de eerste convenanten met tankvaartrederijen in de binnenvaart. Met de ondertekening streven de organisaties naar optimale naleving van wet- en regelgeving en daarmee naar optimale veiligheid en duurzaamheid in ruil voor een vermindering van de toezichtlast.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook