Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

EFM sponsort startersdag BBZ

ENKHUIZEN

De Vereniging voor Beroepschartervaart BBZ houdt zaterdag 5 november tijdens de beurs Klassieke Schepen een startersdag. EFM scheepsverzekeringen sponsort deze bijeenkomst door de locatie, het zeilschip Schuttevaer, ter beschikking te stellen.

Deelname is gratis en bedoeld voor zowel ‘oude’ als ‘nieuwe’ ondernemers in de chartervaart. Tijdens de startersdag zijn er van 10 tot 12.30 uur experts aanwezig om tekst en uitleg te geven over wat er in hun vakgebied komt kijken bij de aankoop, verkoop en exploitatie van een schip. Dit zowel op financieel, juridisch, maar ook op fiscaal en technisch gebied.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook