Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stremming verbindingssluis te Brugge

BRUGGE

De verrbindingssluis te Brugge is sinds zondag 25 september gestremd. In de namiddag brak een tandlat van de vloeddeur afwaarts Linkeroever waardoor de sluis die het Boudewijnkanaal met het Kanaal Gent-Oostende verbindt momenteel niet bediend kan worden. De reden van de afbraak van deze tandlat is onbekend en wordt verder onderzocht door Waterwegen en Zeekanaal NV.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook