Geëmotioneerde Van Ruiten opent Siem van Ruitensteiger

De binnenvaart heeft er een autosteiger bij, de Siem van Ruitensteiger aan het Spaarne in Haarlem. De naam werd maandag onthuld door de Haarlemse wethouder Rob van Doorn en naamgever Siem van Ruiten, oud-voorzitter van Koninklijke Schuttevaer-afdeling Rijnstreek.

De steiger bij brug 8 (Buitenrustbrug) is sinds deze zomer in gebruik. De gemeente heeft de ligplaats bij de brug  gerenoveerd en geschikt gemaakt als autoafzetplaats. De steiger is ingericht naar de eisen van deze tijd. Hij heeft voldoende lengte om zowel schepen met de kraan voorop, als achterop te kunnen bedienen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Geëmotioneerde Van Ruiten opent Siem van Ruitensteiger | Schuttevaer.nl

Geëmotioneerde Van Ruiten opent Siem van Ruitensteiger

De binnenvaart heeft er een autosteiger bij, de Siem van Ruitensteiger aan het Spaarne in Haarlem. De naam werd maandag onthuld door de Haarlemse wethouder Rob van Doorn en naamgever Siem van Ruiten, oud-voorzitter van Koninklijke Schuttevaer-afdeling Rijnstreek.

De steiger bij brug 8 (Buitenrustbrug) is sinds deze zomer in gebruik. De gemeente heeft de ligplaats bij de brug  gerenoveerd en geschikt gemaakt als autoafzetplaats. De steiger is ingericht naar de eisen van deze tijd. Hij heeft voldoende lengte om zowel schepen met de kraan voorop, als achterop te kunnen bedienen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer