Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rechter spreekt brugwachter van Ketelbrug vrij

LELYSTAD

De 67-jarige uitzendkracht, die werd beschuldigd van nalatigheid tijdens zijn dienst als brugwachter op de Ketelbrug op 4 oktober 2009, is dinsdag door de rechtbank in Lelystad vrijgesproken. Het Openbaar Ministerie had tegen hem 40 uur werkstraf geëist.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • Fred Trooster

  Gelukkig!
  Niemand gaat toch voor de lol die brug weer open zetten.
  Ik feliciteer hierbij de brugwachter,en hoopt dat hij schade vergoeding krijgt.
  Voor de mensen die het ongeval betrof, sterkte !

 • jk

  Van al die procedure kosten hadden ze beter de brug kunnen repareren

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook