Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Het Grote Baggermolenboek

DEVENTER

Baggerbeugels, krabbelaars, moddermolens, mensenmolens, paardenmolens, baggermolens. Dat is zo’n beetje de gang van zaken geweest in de ontwikkeling van de baggermolen. De geschiedenis van de baggermolen, zoals we die hebben leren kennen in de vorige eeuw, is echter complexer dan we denken. Bovendien is het niet een Nederlandse aangelegenheid, wat we veelal veronderstellen.

1 / 1
boek

boek

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook