Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Brugwachter wordt alsnog vervolgd

LELYSTAD

De brugwachter die de Ketelbrug bediende tijdens een ongeval op 4 oktober 2009 wordt alsnog vervolgd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • andre

  Wat gebeurt er dan in Zeeland?

 • De Egel

  Hoe onfortuinlijk voor de brugwachter. Waarschijnlijk een mens van goede wil gedwongen om de burg te bedienen met een systeem dat niet deugdelijk in elkaar zit. En daarvoor is hij niet verantwoordelijk maar zijn bazen, de technische afdeling en allerlei beleidspiefjes die denken dat techniek zalig makend is.
  Kijk maar naar wat er in Zeeland gebeurd met de afstandbediening.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook