Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritime Booster zuiniger en stiller met nieuwe brander

Numansdorp

Doordat Theo van Triet, 75 jaar, ‘wel eens wat tijd over heeft’ en graag sleutelt, kan zijn bedrijf Holland Warmte op de beurs Construction & Shipping Industry in Gorkum een nieuwe brander presenteren voor zijn cv-installaties op schepen. Een brander van klein formaat die de oliegestookte cv-ketels van Theo van Triet nog zuiniger en stiller maakt dan voorheen.

1 / 2
Naborn & Van Triet

Naborn & Van Triet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook