Maritieme en technische opleidingen op MOCE

Naast bedrijven hebben ook tal van opleidingsinstituten zich ingeschreven voor het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE). Denk aan de zeevaartscholen Maritiem Instituut Willem Barentsz, STC, de Maritieme Academie maar ook Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en Avans Hogeschool uit Den Bosch, die op de beurs hun opleidingen onder de aandacht brengen.

De STC Group is dit jaar als hoofdsponsor aan de beurs verbonden en staat er met de verschillende divisies (SAIO, de BV en NMU). Het aantal opleidingen voor maritiem personeel groeit gestaag. Veel (de meeste) Nederlandse reders willen goed opgeleid Nederlands personeel. De opleidingen van het STC, de Hogeschool voor de Zeevaart en de NMU staan zeer goed bekend. Opleidingen worden voortdurend aan de realiteit van de beroepspraktijk aangepast. STC maar ook de andere zeevaartscholen hebben dus altijd up tot date opleidingen. Binnen het STC zijn hiervoor onder meer bedrijfstakcommissies actief, waar mensen uit de bedrijfstakken gevraagd en ongevraagd adviseren over het onderwijs en de link met de praktijk.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer