Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aquapol traint op stabiliteitscontroles

ROTTERDAM

Aquapol, de Europese organisatie voor de waterpolitie, hield van 8 tot 10 februari een internationale politietraining in Rotterdam over stabiliteitscontroles in de binnenvaart. Tijdens praktijkoefeningen zijn 20 geladen containerschepen gecontroleerd. Op 14 schepen waren berekeningen en stabiliteitsdocumenten in orde, vier kregen een waarschuwing voor kleine overtredingen, één schip een ernstige waarschuwing en één een tijdelijk vaarverbod.

1 / 3
Fabien Muckensturm

Fabien Muckensturm

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • A. B.

  Gelukkig was ik 1 van de 14!

 • marco

  Ze hadden beter kunnen schrijven stabiliteit containerschepen goed in orde….
  Als je veertien schepen controleerd en je concludeerd dat 1 op 3 niet goed is wel heel nauw genomen, beetje weinig hou vast als er meer als 14 containerschepen rond varen…..

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook