Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bijboot weer geschikte tweede vluchtweg

ROTTERDAM

In tegenstelling tot het reglement voor het vervoer van gevaarlijke stoffen ADNR, staat het 1 januari van kracht wordende ADN het gebruik van de bijboot als tweede vluchtweg bij terminals weer toe (controlelijst hoofdstuk 8). Het ADN wijkt op meer punten af van het verdwijnende ADNR en de binnenvaart signaleert verschillende tegenstrijdigheden.

1 / 1
bijboot

bijboot

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • arie

  schip met holte van 5,70 lekker je poten breken als je springt mooi hoor.

 • Johan

  Als men op een schip zit van ledig 5 mtr hoog,wordt dan een parachute verplicht ??

 • Lisa

  Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker ook niet….
  Eén Europa, nog altijd ver weg….

 • Theo

  Ruderboot hin Ruderboot her,wen es nötig ist und Not am Mann :Rein und Weg!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook