Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eén krachtig beleid als hoogste doel

DEN HAAG

Kantoor Binnenvaart (KB), CBRB en Koninklijke Schuttevaer pakken de handschoen van Binnenvaartambassadeur Arie Verberk op. Zij willen samen de belangenbehartiging in de binnenvaart versterken, zoals voorgesteld in Verberk’s advies aan minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • Rinus de Korte

  Binnenvaartondernemers, welke lid zijn van één van de Branchorganisaties kom nu in aktie en beoordeel uw bestuursleden op hun werkelijke daadkracht.
  Met de mond zijn de bestuurders allemaal voor een samengaan, maar velen van hen laten vaak het volgende altijd in hun achterhoofd meespelen; “”Hoe kom ikzelf hieruit?”” Immers blijf “”IK”” belangrijk is de grootste hobbel om e.e.a. te realiseren ! Er is tot nu toe altijd wel een bestuurder geweest die dit samengaan weet te frusteren, op welke wijze dan ook. U als ondernemer heeft zelf de sleutel tot het verwezenlijken van één overkoepelende organisatie in de hand, immers de leden van de Brancheorganisaties bepalen waar het heen gaat en niet de bestuursleden. Overigens geachte bestuursleden, u hoeft zich geen zorgen te maken want er blijft voor u allen binnen de organisaties genoeg werk te doen hoor. Dus stop eens met alle tegenargumenten en doe een stap in de toekomst. De Rijn- & Binnenvaart zou er mee gebaat zijn, en daar gaat het om.

  Met welgemeende groeten,
  Rinus de Korte

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook