Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Drie winnaars Waterbouwprijs 2010

GOUDA

Rindert de Jong en Tim van Schooten van de TU Delft hebben beiden met hun afstudeerscripties de Waterbouwprijs 2010 in de categorie Academisch gewonnen. De eerste prijs in de categorie HBO ging naar Joost Borgers van de Hogeschool Van Hall Larenstein.

De jury beoordeelde de afstudeerprojecten onder meer op innovativiteit, praktische toepasbaarheid en multidisciplinaire benadering. De prijzen zijn 9 november op de Waterbouwdag uitgereikt door Frank Verhoeven, voorzitter van de Vereniging van Waterbouwers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook