Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Waterbouwdag 2010 in teken van leren

AMERSFOORT

De Waterbouwdag 2010 heeft als thema: leren van het verleden, leren voor de toekomst. Deze editie is dinsdag 9 november in theater De Flint in Amersfoort. Daar treden onder meer waterbouwexpert Jan van Oorschot, emeritus professor Gerard van de Ven en Netherlands Water Partnership-voorzitter Arie Kraaijeveld als sprekers op.

1 / 1
lozingskanaal

lozingskanaal

Daarnaast is er een expositie van circa 25 waterbouwbedrijven en de uitreiking van de Waterbouwprijs en de Jan Agema Prijs.
NWP-voorzitter Kraaijeveld stelt in zijn voordracht dat het toekomstige personeelsprobleem alleen door de sector zelf kan worden opgelost. Daarbij gaat hij in op vragen als: wat zijn de lessen die we kunnen trekken uit de frequente vernieuwingen van het onderwijs sinds 1968? Is het kennisniveau in de bêta-vakken gestegen of gedaald? Wat betekent dit voor de positie van ons land in de internationale waterbouwmarkt?

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook