Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Beurs Klassieke Schepen groeit

ENKHUIZEN

Beursorganisator Thedo Fruithof verwacht ruim 160 standhouders op de beurs Klassieke Schepen. De 14e editie wordt van 5 tot en met 7 november gehouden op de Gependam in Enkhuizen. Vorig jaar stopte de teller bij 144. ‘De sector heeft het nog steeds niet makkelijk, maar de ondernemers kiezen er toch voor zich te laten zien. Blijven ze weg, dan verkopen ze in elk geval niks.’

1 / 3
Historische schepen

Historische schepen

Door Sander Klos
Fruithof is de motor achter de beurs en maakt gedurende een maand of vijf lange dagen achter zijn twee beeldschermen. Al vertellend schieten hem steeds weer nieuwe dingen en zijpaden te binnen. Dankzij zijn internationale netwerk weet de beurs elk jaar weer speciale mensen en schepen te trekken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook