Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Werkpaarden naar Willemstad

WILLEMSTAD

Liefhebbers van oude bedrijfsvaartuigen kunnen komend weekeind hun hart ophalen in Willemstad. In de stadshaven van deze oude vesting geeft burgemeester W. Denie van de gemeente Moerdijk vrijdag 17 september om 18 uur het startschot voor Maritiem Willemstad, een evenement dat draait om de ‘werkpaarden van het water’.

1 / 1
Sonja en Arthur

Sonja en Arthur

Door Lies Russel
Op zaterdag 18 en zondag 19 september kunnen de 87 deelnemende bedrijfsvaartuigen, allemaal ouder of veel ouder dan vijftig jaar, worden bekeken en bezocht. Er zijn onder meer stoomslepers, zalmschouwen, fruitscheepjes en ook het museumschip RV29 van de genie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook