Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bijscholingscursus ADN wordt strenger

ROTTERDAM

De verplichte periodieke bijscholingscursussen voor het ADN(R)-certificaat voor het vervoer van gevaarlijke stoffen worden vanaf 2013 afgerond met een schriftelijke test. Dat maakt het bijwonen van de scholingsdag minder vrijblijvend en geeft het certificaat meer gewicht. Nu is het bijwonen van de scholingsdag nog voldoende.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Jaap van Goor (Promanent)

    Onze Examentraining ADN(R) is al klaar voor de nieuwe bijscholings-examens en bevat alle meerkeuze vragen die voor droge lading, tankvaart, gecombineerd, gas en chemie. Te vinden op de website van Promanent http://www.promanent.com

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook