Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Familie Kruijt (Gratias) op herhaling in ‘Leben auf dem Fluss’

Deventer

Peter en Florianne Kruijt van de Gratias zijn maandagmorgen met hun kinderen Jacoline en Cornej opnieuw te zien in ‘Leben auf dem Fluss’, een vijfdelige serie waarin de Duitse televisiezender Arte (WDR) verhalen vertelt van mensen die per schip onderweg zijn. De herhaling uit 2008 begint om 9.15 uur maandagmorgen 5 juli.

1 / 1
Familie Kruijt in Arte

Familie Kruijt in Arte

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook