Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Belgische schippers ongeduldig

BRUSSEL

De Federatie Belgische Binnenvaart (FBB), koepelorganisatie van binnenvaartorganisaties in Vlaanderen en Wallonië, praat deze week opnieuw met Federaal staatssecretaris Etienne Schouppe (Mobiliteit) over de tarieven in de sector. De Vlaamse organisatie VBR heeft schippers opgeroepen de staatssecretaris hun laaggeprijsde charters te sturen, zodat Schouppe alvast een begin kan maken met het kostprijsonderzoek in de binnenvaart. Intussen dringt Mobiliteit-minister Hilde Crevits vanuit het Vlaams Gewest ook aan op een grotere voortvarendheid in de crisisaanpak.

Door Dirk van der Meulen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook