Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IVW-taken naar Kiwa in Rijswijk

RIJSWIJK

Rijnvaartverklaringen voor de binnenvaart, monsterboeken en vaarbevoegdheidsbewijzen voor de zeevaart en de zeevisvaart komen vanaf 1 juni van Kiwa in Rijswijk.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (5)
 • A.van der Ster

  Het was(en is) gewoon een zootje bij IVW.Heb net een beroepsprocedure gewonnen tegen IVW,de beslissing is genomen op 28 mei.Maar waar mn nieuwe vaarbevoegdheidsbewijs nu vandaan moet komen hebben ze even niet verteld?Nog bij hun in den haag of bij KIWA in Rijswijk.Dit heeft al even geduurt,dus kunnen er nog wel een paar weken bij

 • mieke

  Leuker kunnen we het niet maken.Net het filmpje over afvalstoffenverdrag bekeken.Dat moet ook aangepast worden.Want daar spreken ze dat de monsterboekjes en vaarpapieren nog op het vasteland te verkrijgen zijn.Was dat maar waar!!!!!

 • C.de Vette

  Ach,slechter kan de service in ieder geval niet worden.

 • g

  Hoe vaak heeft het IVW nu al de zooi omgegooid , niet normaal meer….
  Lijkt erop dat de staat haar verhuispotje nog lang niet leeg is , om gek van te worden

 • Dorus

  Veranderen, veranderen en veranderen.Leuker kunnen we het niet maken wel makkelijker. En over een paar jaar draaien ze het weer terug, dat hebben we toch al eens gezien met b.v. de dienstboekjes.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook