C&SI trekt evenveel bezoekers als in 2009

Met 16.039 bezoekers heeft de beurs Construction & Shipping Industry 2010 vorige week maar een kleine 200 bezoekers minder getrokken dan de 16.216 in 2009. ‘Netjes gedaan’, vindt beursmanager Antoinette Hulst van Evenementenhal Gorinchem.

Dakzitter

‘Altijd goed om van standhouders te horen dat ze er volgend jaar weer bij zijn’, zegt Hulst in een korte terugblik. Bij standhouders op de beursvloer viel te beluisteren dat het publiek ‘dag en nacht’ verschilde met dat van twee jaar geleden, toen de binnenvaart nog in een jubelstemming verkeerde. De kopers van toen waren nu vooral kijkers, maar de sfeer was er niet minder levendig om. Bezoekers kwamen zich nu vooral oriënteren en om contact te houden met leveranciers. Een leverancier van scheepselektronica en digitale kaarten vertelde dat het op zijn stand vrijwel alleen maar ging over ‘AIS’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

C&SI trekt evenveel bezoekers als in 2009 | Schuttevaer.nl

C&SI trekt evenveel bezoekers als in 2009

Met 16.039 bezoekers heeft de beurs Construction & Shipping Industry 2010 vorige week maar een kleine 200 bezoekers minder getrokken dan de 16.216 in 2009. ‘Netjes gedaan’, vindt beursmanager Antoinette Hulst van Evenementenhal Gorinchem.

Dakzitter

‘Altijd goed om van standhouders te horen dat ze er volgend jaar weer bij zijn’, zegt Hulst in een korte terugblik. Bij standhouders op de beursvloer viel te beluisteren dat het publiek ‘dag en nacht’ verschilde met dat van twee jaar geleden, toen de binnenvaart nog in een jubelstemming verkeerde. De kopers van toen waren nu vooral kijkers, maar de sfeer was er niet minder levendig om. Bezoekers kwamen zich nu vooral oriënteren en om contact te houden met leveranciers. Een leverancier van scheepselektronica en digitale kaarten vertelde dat het op zijn stand vrijwel alleen maar ging over ‘AIS’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer