Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Blokkade vaarwegen blijft illegaal’

BRUSSEL

Belgische schippers blokkeren vanaf woensdag deze week de doorvaart bij Klein Ternaaien, Kanne, Wijnegem, Evergem en Charleroi. De voorbereidingen werden getroffen na een schippersdemonstratie vorige week vrijdag in Brussel, op Frans initiatief. De voor vorige week woensdag aangekondigde blokkade van het Albertkanaal werd op het laatste moment afgeblazen, omdat stakers zich door een grote bevrachter bedreigd voelden. Bevrachtersorganisatie BFTB ontkent elke vorm van chantage.

1 / 1
Blokkade vaarwegen blijft illegaal

Blokkade vaarwegen blijft illegaal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • theo g.

    tweetalige Nederlandstaligen. hahaha,dan gaat er toch een wereld van onbegrip voor je open!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook