Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Matrozen Arionas dood door alcoholvergiftiging

ROTTERDAM

De drie bemanningsleden die onlangs aan boord van de op de Marshall Eilanden geregistreerde tanker Arionas overleden, zijn niet door voedselvergiftiging, zoals eerder werd aangenomen, maar door alcoholvergiftiging aan hun einde gekomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • Geert

    Triest maar helaas. Vorige week had een mevrouw commentaar, zij vond dat ook Philipijnnen recht hadden op goed voedsel. Je ziet maar weer dat je niet altijd direct je conclusie moet trekken voordat je iets meer weet.

  • willem

    proost

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook