Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Ingezonden: ‘Waar een wil is is een weg’

DEVENTER

De beste stuurlui staan aan wal, maar er zijn er ook die tegen diezelfde wal liggen en er raad mee weten. Er is niets nieuws onder de zon, maar ik kan me goed voorstellen dat er nogal wat schippers zijn die tot de conclusie komen dat Jan, Piet en Klaas denken het allemaal het beste te weten.

Door Niek Deen, Catharina II (pensioengenieter)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • gerrit

  Toerbeurt met bodem tarief. Of echt vrije markt geen bijstands uitkering GEEN rente voor uit schuiven!De binnenvaart maakt er zo wel een grote puinhoop van!Met dank aan de onderbieders. Als velen met EUBO meedoen is er nog wat te redden?

 • 2e kamerlid

  bodemtarief met toerbeurt anders werkt het niet.

 • mvg JR

  bodemtarieven

 • willem

  Antwoord; EUBO

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook