Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Feuilleton: Tussen de sterren (1)

Roos en haar hond Boris vertrokken op een stormachtige ochtend vanuit huis naar Harlingen. Na een reis van vier uur, waarbij zij gebruik hadden gemaakt van een bus, een trein, een boemeltrein en een bus, stapten zij uit bij een winderige dijk. De regen, die al vanaf zonsopgang uit de lucht plensde, was in Friesland veranderd in hagel. Boris beleefde als Siberische husky veel plezier aan sneeuw, maar aan hagelstenen had hij een hekel. Met gebogen kop stapte hij naast Roos voort en had zelfs geen oog voor de schapen.

Door Fleur van der Laan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook