Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Hans Borst (Spido) overlijdt

ROTTERDAM

Onverwacht is Hans Borst, een van de twee directeuren van Spido bv in Rotterdam, overleden. De crematie is woensdag 23 december in Rotterdam.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • A.G.Tournier voorzitter Stichting Zg2

  Wij “bestuur”van de stichting van Zinloos geweld naar Zinvol gedrag te Capelle aan den IJssel wensen zijn
  vrouw,zijn kinderen,
  familie en vrienden
  veel sterkte met het verlies van Hans.Een groot verlies voor velen en voor de Spido.

 • Pascal van Vellinga

  Ik heb 8 jaar lang met Hans Borst mogen samenwerken, en een eerlijker, warmer, en oprechter persoon, heb ik nog nooit in mijn leven gezien. Je zal door velen gemiste worden, maar door allen, nooit vergeten. Bedankt voor de mooie jaren Hans, Rust zacht.

 • dora sikma

  Hans was onze buurman in Spijkenisse. Ik heb hem gekend als een zeer vriendelijk en warm persoon, die altijd wel een luisterend oor had voor iedereen. Veel sterkte gewenst voor zijn vrouw en 2 kinderen en verdere familie en vrienden. Dora Sikma

 • Aad van der Struijs

  Mijn eerste kennismaking met Hans en zijn vrouw was tijdens een vakantie in Tenerife in de jaren ’90. Hans toonde zich een zeer warm mens.
  In 2008 ontmoette ik hem weer. Hij liet duidelijk blijken mij niet alleen nog te kennen, maar hij was ook op de hoogte hoe (ellendig) mijn leven ná 2000 verlopen was.
  Inderdaad, hij was toen nog steeds een warm mens.
  Ik denk aan zijn vrouw!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook