Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Jarige Dekatel doneert aan goede doelen

IJSSELMUIDEN

Als positieve kerstgedachte en eindejaarsgeschenk doneert Dekatel Telecom 8.000 euro aan de goede doelen KWF Kankerbestrijding, Unicef en CliniClowns. Klanten en relaties van Dekatel ontvangen dit jaar geen eindejaarsgeschenk maar zij mogen stemmen op de stichting waar zij de meeste affiniteit mee hebben. Dit jaar bestaat Dekatel twintig jaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook