Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis en Smit fuseren

PAPENDRECHT/ROTTERDAM

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) en Smit Internationale N.V. (Smit) hebben op hoofdlijnen overeenstemming bereikt over het volledig samengaan van beide bedrijven, waarbij alle activiteiten van Smit zullen worden voortgezet in de gecombineerde onderneming (de Groep). Boskalis en Smit beogen de transactie tot stand te brengen middels een openbaar bod van EUR 60 in contanten uit te brengen door Boskalis op alle uitstaande aandelen Smit (het Bod).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook