Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Winnaars gratis veiligheidsinspectie stuurmachine

KRIMPEN AAN DE LEK

Op de stand van Van der Velden® Marine Systems is tijdens Europort 2009 iedere dag een verloting gehouden waarbij een gratis veiligheidsinspectie (inclusief IVW-inspectie) van een stuurmachine gewonnen kon worden. De prijswinnaars zijn: Dhr Rinus Pols van VOF River, dhr Bernd Kettinger van mts Rheintal, dhr. Kadima van VOF Kadima en dhr. Heuvelman van ms Johanna.

1 / 1
Prijswinnaars

Prijswinnaars

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook