Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tien vragen over de crisis (10)

DEVENTER

Met antwoorden van Dirk van der Meulen, hoofdredacteur Schuttevaer en VAART!

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • Mulder

  Lijkt me nu de tijd om een eensluidende kostprijs calculatie te publiseren met daarbij gevoegd een uitleg hoe deze te gebruiken.
  Dit is dus niet verboden, een ieder kompt dan vanzelf uit op de sst prijs of hoger, als we dat consqent toepassen hebben we het zelfde resultaat.

 • T. Langius

  Met he huidige doelstellingen in onze maatschapij zijn ze niet anders bezig om de geheele middenstand naar de donder te helpen zo dat er alleen nog maar onbestuurbare multynatoinals overblijven die zo het hun uit komt een arbeider (dat zijn we dan) zo op straat kan schoppen omdat ze niet tevreden zijn met hun winst. Ik hoop dat alle middenstanders beseffen welke hoek wij worden gedrukt en het tijd word om ze dat eens goed aanhun verstand te brengen.
  Tjalling Langius

 • Peter Meeusen

  Een helder verhaal. Enige optie voor het SST lijkt de oprichting van een coöperatie. De angst bij de EVO zit er goed in. Daarmee hebben ze een signaal afgegeven aan de schippers om door te gaan met het zoeken naar meer samenwerking.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook