Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Ingezonden: ‘EVO en Fenex zijn de weg kwijt’

ROTTERDAM

Schippers mogen van de NMa onder geen beding iets doen om een reële vrachtprijs te verwerven. En dat in een tijd dat de vrachtprijzen ver onder de kostprijs liggen en zelfs voor veel ondernemers in de binnenvaart ver onder het bestaansminimum.

De ASV heeft in haar verzoek aan de NMa om op te treden tegen de verdachte prijsonderbieding in de binnenvaart door EVO en Fenex al aangegeven dat, indien de NMa niets zou ondernemen, we dat zouden opvatten als vrijbrief om zelf iets te gaan doen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • piet

    wel een leuk gezelschap,die nma.zulke mensen zoek ik nog om iets aan bonussen te doen bij topbestuurders.zelf je boontjes doppen collega,s en je verstand gebruiken.de club die dat gaat verbieden moet nog opgericht worden.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook