Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Penske Logistics beste 3PL-onderneming

ROOSENDAAL

Roosendaal, 5 augustus 2009 – Penske Logistics is door Eyefortransport uitgeroepen tot Beste 3PL-onderneming voor farmaceutica, chemicaliën en gevaarlijke stoffen. Eyefortransport is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener. De aanbieder van o.a. transportinformatie, -onderzoek en -analyse reikte de prijs uit tijdens zijn zevende jaarlijkse 3PL-top in Atlanta, Georgia.

1 / 1
Penske Logistics beste 3PL-onderneming

Penske Logistics beste 3PL-onderneming

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook