Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Skûtsjesilen: Jelle en Delmer Los winnen Sloten

SLOTEN

Jelle (links) en Delmer (aan het roer) Los hebben woensdag na een fraaie inhaalwedstrijd de IFKS-wedstrijd skûtsjesilen bij Sloten gewonnen. Op de achtergrond in het midden Jelle Talsma, die lang op de eerste plaats lag, maar uiteindeljk vierde werd. Talsma leidt wel het algemeen klassement. (foto: Marten Sandburg/Penn Communicatie)

1 / 1
Skûtsjesilen: Los wint Sloten

Skûtsjesilen: Los wint Sloten

Meer over het skûtsjesilen in het dossier

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook