Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Skûtsjesilen: Talsma wint met oude glorie

HINDELOOPEN

De beslissing viel in de voorlaatste route. De eerste keer dat Jelle Talsma en Delmer Los elkaar troffen, moest de eerste over stuurboord achterlangs. Bij de tweede confrontatie lagTalsma bakboord, en even later op kop. De debutant won zijn eerste wedstrijd in de grote A’s van de IFKS, een nooit eerder vertoonde prestatie.

1 / 4
Hindeloopen 4

Hindeloopen 4

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook