Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Recensie: Versluis’ anti-homoboek

WERKENDAM

Piet Versluis denkt dat hij God is. Een God ook die mensen hel en verdoemenis voorhoudt en donderpreken houdt over met name homofilie. Want ook al schrijft Versluis in zijn boek ‘Hol(anders)land’ dat hij geen prekenboek wil schrijven, een echte dominee is er niets bij.

1 / 1
Versluis' anti-homoboek

Versluis' anti-homoboek

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (15)
 • R

  Volgens mij is Pietje een beetje ziek in zijn hoofd.
  Zijn psycholoog zal wel gezegd hebben dat hij zijn eigen frustraties en onhebbelijkheden eens van zich af moest schrijven.
  Zie hier het resultaat. Misschien was dwangverpleging een betere behandelmethode voor hem geweest.

  Waar met het hardst over roept zijn vaak de onderwepen waar men zelf tegenaan loopt.

 • PieterW

  Goed gezien vanGaal! Iemand die op deze wijze om zich heen mept, kan alleen maar bang zijn voor zichzelf. Kom dus maar uit de kast, Piet.

 • JJ Den Breejen

  Jan had het over christendom en naaste liefde,je weet het goed Jan heb je zelf de boodschap wel door naastenliefde kom je in het hele boek tegen want er wordt gewaarschuwd ,maar jij heb het boek ook niet gelezen dat merk ik wel en als je weet over naastenliefde zal je ook wel weten dat er ook staat dat je geen aanstoot mag geven en twee mannen het bed niet mogen delen dus als jij nu met het geloof aankom best, maar dan moet je ook met alles komen en niet alleen met dingen die jou op het moment goed uitkomen.nederland moet nog doorgaan voor een christelijk land moet je maar op de euro kijken daar staat alleen bij NEDERLAND ”GOD ZIJ MET ONS” denken we dat echt? nu wij er met zijn allen zo,n bende van maken???alles kan alles mag niet teveel naar het geloof kijken of luisteren maar ons geld moet nog wel een christelijk tintje hebben dat is de vlag die de lading dekt.

 • JJ Den Breejen

  Van Gaal ik wordt er altijd misselijk van als mensen over iemand zijn verleden blijven zeiken,jij heb zeker nog nooit iets verkeerd gedaan,nooit eens een snoepje of een gulden gepikt van moeders????????? nou ik wel dus ben ik ook een dief maar dat heeft niemand gezien en wat je niet ziet is niet erg he!!!!!!!een mens kan veranderen maar dat weet of snap jij niet anders zou je niet zulke domme praat uitslaan en daarbij volgens mij heb je dat boek niet eens gelezen doe dat eerst eens en meerdere met jou en daarna mag je met kommentaar komen,als je dan eerlijk ben dan zie je wat er geschreven staat alleen waarheid is,en je kom geen woord homohaat tegen,kijk homo,s zijn ook mensen,maar die hebben andere gevoelens en dan komt het eropaan hoe ga je daar mee om.Ik zal het anders stellen als homo zijn nou normaal was waarom moeten er dan van die dagen zoals in A,Dam,Tiel en Tilburg gehouden worden met half of hele naakte homo,s???????? we moeten in Nederland gewoon is normaal gaan doen want gek is hier nog niet gek genoeg.o ja ik zou dit nog bijna vergeten man en vrouw zijn voor elkaar geschapen en kunnen dus kinderen krijgen maar twee homo,s kunnen dat niet hoe komt dat toch het is toch zo normaal twee mannen of twee vrouwen???????JAAAAAAA nu moeten we even nadenken maar dat kunnen we niet HEEEEE ik ben benieuwd als ik een reactie krijg wat voor onzin antw dat dat is m.v.g JJ Den Breejen

 • vanGaal

  Als je hem ziet weet je waarom hij dat boek heeft geschreven, hij kan beter een nieuw boek schrijven ‘de dag dat ik uit de kast kwam’

 • Jan

  Helaas leidt dit soort domheid uiteindelijk tot agressie tegen mensen met een andere geaardheid. Als je zo ziek met homosexualiteit bezig bent ben je vaak zelf een latente homo. Hij heeft de voornaamste boodschappen van het christendom, zoals naastenliefde niet begrepen. Sneue man.

 • JJ den Breejen

  Als die iemand zich ook bekend durf te maken dan is hij een hele PIET als je wist wat die man voor zijn zoon Bas doet dan zal jij je eigen nu kapot schamen,en over het boek niks dan lof ik heb het in een adem uitgelezen wat erin staat is puur de waarheid,maar men ziet dat niet en wil dat ook niet zien,alleen als het over geloof gaat dan mag je alles zeggen en schrijven zo negatief mogelijk maar als je iets schrijf over iets dat tegen de natuur indruis dan vinden ze het niet normaal maar een vraag waarom heeft God man en vrouw geschapen en niet alleen mannen of vrouwen zoek zelf maar een antwoord mvg j.d.b werkendam.

 • a.s.

  Werkendamse maf is dat, mn Versluis is niet van deze wereld met zijn belachelijk hypocriet geloof.

 • marina

  ik wist niet dat [hv]een dominee kon beoordelen ook niet dat zei niet kan lezen want ik ben er zelf ook nu in bezig van haat tegen homo bespeur ik niet ze weet waarschijnlijk ook niet dat versluis hier al jaren mee bezig is geweest en het in boekvorm heeft omgezet jammer voor een hooftredacteur en de tekst hij denk dat die god is heel storend voor veel mensen zou het dan toch waarheid bevatten je wordt nooit overreden door een gouden koets maar altijd door een strontkar.

 • Piet R uit Eefde

  Ik denk, dat hij zelf niet uit de kast durft te komen

 • hans

  Het Leger des Heils zegt: “sterk door het geloof”, ik denk dat Versluis verziekt is door (zijn) geloof.
  Ik ben verder blij dat ik voor zijn plaats ná zijn dood niet hoef te oordelen dat doet Hij, onze lieve Heer wel.

  Trouwens, er word wel gezegd: als je de sport niet beoefend bemoei je dan niet met de spelregels, of weet Versluis meer dan wij?????

 • M.

  Dat deze meneer niets anders te doen heeft dan andere te beoordelen..;

  ledigheid is des duivels oorkussen

 • Hagens

  Iemand vindt je dit nu echt normaal , je verlaagd je nog erger dan meneer Versluis die er tenminste nog wel met zijn naam voor uit durft te komen.
  Voorts mag hij natuurlijk zijn mening geven zolang het niet kwetsend is naar bepaalde bevolkings groepen naar mijn mening zijn de uitspraken van meneer Verlsuis over of tegen de rand en onnodig.
  Voorts maakt hij volgens mij geen deel meer uit van de directie van Veka en schrijft en brengt dit boek op eigen titel.
  Begrijp mij goed ik verafschuw de denkwijze van mener Versluis s.r. net als de meeste onder u, en je hoeft het boek niet te kopen je kan zelfs de winkel weaar dit ligt mijden.

 • iemand

  nergens word er gesproken over bas?dat is ook een zoon van hem.gehandicapt weliswaar maar schaamt pietje zich daar dan voor?.

 • e.volker

  misschien ongename ervaringen opgedaan als bajesklant.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook