Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Video doop Nationaal Binnenvaartmonument

SCHOKLAND

‘Oh, wat is dit mooi, mag ik er even omheen lopen’, vroeg koningin Beatrix nadat ze vorige week vrijdagmiddag het Nationaal Binnenvaartmonument op Schokland had ‘gedoopt’. Ze was onder de indruk van het kunstwerk van de Friese kunstenaar Ids Willemsma.

1 / 13
Koningin onthult Binnenvaartmonument - 13

Koningin onthult Binnenvaartmonument - 13

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • Roelof Huls

  Wil ‘Kriti Kus’ zich met naam en adres melden? Dan stuur ik het fotoboek ” Het ontstaan van Koninklijke Schuttevaer”. Misschien is er dan reden om deze smakeloze opmerking terug te nemen. Gelukkig dat er veel mensen zijn die het monument en de gekozen locatie volop waarderen! Er zijn door bezoekers al heel veel foto’s gemaakt!

 • Ina Feenstra

  Wij als leden die aan het congres deelnamen hebben zelf een bijdrage geleverd voor het diner,alle hapjes en drankjes,feestavond,vaartocht met passagiersschip en busrit naar Schokland,inclucief borrelen na onthulling monument.Het monument bestond niet uit oud ijzer.Misschien kan Kriti Kus zich eens verdiepen wat er schuilt achter de historie van het monument.

 • Robert Zwiers

  Wat een ‘smakeloze’ opmerking van deze anonieme ‘kritikus’ inderdaad hij of zij is ‘kansloos’
  De Koninklijke Schuttevaer heeft eindelijk, na jarenlange voorbereiding kans gezien een kunstwerk te laten maken met artistiek niveau. Bravo. Het was een gedenkwaardige dag voor de Koninklijke.

 • Kriti Kus

  2 regels. De eerste bij de foto’s waarin een bewoner van Nagele zich beklaagt over ’t kunstwerk in ’t anders zo mooie landschap. Vervolgens staat het monument er in de laatste alinea alweer verlaten bij.

  Hier is dus duidelijk weer véél te veel geld weggegooid ZGN. TEN BEHOEVE VAN DE BINNENVAART!!! Het ergste is echter dat de mensen die zich bezig zouden moeten houden met het aanpakken van de crisis daar lekker hebben staan borrelen om een hoop oud ijzer.

  …kansloos…

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook