Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

TLN en KNV onderzoeken samenwerking

DEVENTER

Transport en Logistiek Nederland (TLN) en Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) willen verregaand gaan samenwerken. Vandaag ondertekenden de organisaties een intentieverklaring met die strekking. In de komende maanden zal worden onderzocht op welke wijze de samenwerking vorm moet krijgen.

Beide voorzitters tonen zich enthousiast over de samenwerking. ‘De sector is gebaat bij een actieve en geconcentreerde vertegenwoordiging en een betere samenwerking binnen de branche’, aldus Alexander Sakkers, voorzitter van TLN. KNV-voorzitter Willem Heeren: ‘Deze bundeling van krachten stimuleert de ontwikkeling van een innovatief en duurzaam vervoerssysteem.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook