Bonte Aqualiner

De Aqualiner, die vanaf de Willemskade in Rotterdam naar het RDM-terrein op Heyplaat vaart, is naar een ontwerp van Kwannie Tang een varend kunstwerk geworden.

Bonte Aqualiner

De Aqualiner wordt ingezet voor het vervoer van 200 studenten techniek van Hogeschool Rotterdam naar de nieuwe campus op Heyplaat. Dit terrein wordt ontwikkeld tot een vestigings- en broedplaats voor de creatieve en innovatieve maakindustrie en nieuwe energiedragers. RDM Campus is een project van het Havenbedrijf Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en het Albeda College en streeft naar samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven om zo innovatieve technische kennis in het havengebied vast te houden en te stimuleren. Rederij Aqualiner is  onderdeel van de Koninklijke Doeksen Transport Group.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Bonte Aqualiner | Schuttevaer.nl

Bonte Aqualiner

De Aqualiner, die vanaf de Willemskade in Rotterdam naar het RDM-terrein op Heyplaat vaart, is naar een ontwerp van Kwannie Tang een varend kunstwerk geworden.

Bonte Aqualiner

De Aqualiner wordt ingezet voor het vervoer van 200 studenten techniek van Hogeschool Rotterdam naar de nieuwe campus op Heyplaat. Dit terrein wordt ontwikkeld tot een vestigings- en broedplaats voor de creatieve en innovatieve maakindustrie en nieuwe energiedragers. RDM Campus is een project van het Havenbedrijf Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en het Albeda College en streeft naar samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven om zo innovatieve technische kennis in het havengebied vast te houden en te stimuleren. Rederij Aqualiner is  onderdeel van de Koninklijke Doeksen Transport Group.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer