Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

PvdA eist maatregelen draagvleugelboot

DEVENTER

De PvdA wil dat de overheid snelle maatregelen neemt om de veiligheid van de passagiers in de draagvleugelboten op het Noordzeekanaal te waarborgen. Dat stelt PvdA-Statenlid Gohdar Massom in schriftelijke vragen aan Gedeputeerde Staten van Noord-Holland.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • Dkoi

  Omdat de provincie NH Connexxion uitkleed mbt vergoedingen als ze voor het openbaar vervoer iets meer uit die grote zak met geld van ze halen en connexxion gewoon belonen kunnen ze de werknemers een risico gerelateerd loon betalen.
  Nu moeten ze de hele tijd achter de feiten aan lopen en roeen met de riemen die ze hebben.
  En dat alleen maar omdat de provincie Noord-Holland z’n hand op de knip houd en het geld dat ze hebben in IJSLAND op de bank zetten.

 • w lensink

  waar om werken met uitzend krachten en niet met meer vast personeel groet wim hilversum

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook